İş dünyasının saygın isimlerinden biri olan Cantürk Alagöz, merak edilen birçok sorunun cevabını barındırıyor. Kendisi Türk iş insanı, siyasetçi ve başarılı bir yönetici olarak tanınıyor. Peki, Cantürk Alagöz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Cantürk Alagöz Kimdir Kaç Yaşında Aslen Nereli?

Cantürk Alagöz, Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alıyor. 1969 yılında doğan Alagöz, Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve iş hayatına 1996 yılında adım attı. Cantürk Alagöz, Iğdır kökenlidir ve 2024 itibarıyla 55 yaşındadır. Özellikle Türkiye ve bölge ülkelerinin analitik cihaz, yedek parça, sarf malzeme ve teknik servis ihtiyaçlarını karşılayan Redokslab firmasına ortak olmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Cantürk Alagöz Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Alagöz, iş hayatında başarılı bir kariyer yolculuğu izledi. Redokslab'daki tecrübelerinden ilham alarak farklı sektörlere yatırımlar yapmaya başladı. 2016 yılında sağlık sektöründe önemli bir rol üstlenmek adına Keymen İlaç'ı satın alarak dikkat çekti. Keymen İlaç, Covid-19 ile mücadelede Türkiye'ye Sinovac aşısını ilk kez getirerek sektörde öncü bir rol oynadı.

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Cemalettin Yılmaz Hayatı ve Biyografisi Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Cemalettin Yılmaz Hayatı ve Biyografisi

Cantürk Alagöz Siyasi ve Sosyal Sorumluluk Alanındaki Faaliyetleri

Alagöz, iş dünyasındaki başarısının yanı sıra siyasi ve sosyal sorumluluk alanlarında da aktif bir rol oynuyor. 28. Dönem AK Parti Iğdır Milletvekili olarak görev yapmasının yanı sıra, Alagöz Holding Iğdırspor Başkanlığı'nı yürütüyor ve birçok sosyal sorumluluk projesine destek veriyor.

Cantürk Alagöz Aldığı Ödüller ve Başarıları

Alagöz, iş hayatındaki başarılarıyla birçok ödülün sahibi olmuştur. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan aldığı Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü, Thermo Scientific tarafından verilen INNOVATION Ödülü ve Best Commitment Ödülü bunlardan sadece birkaçıdır.

Editör: Murat Serdar Yıldız