Ünlü Şarkıcı Justin Bieber Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Kiminle Evli? Justin Bieber'in Hayatı ve Müzik Kariyeri

Justin Bieber Kimdir, Kaç Yaşında?

Justin Bieber, 1 Mart 1994 tarihinde Kanada'da doğdu. Genç yaşta müzik yeteneğiyle dikkat çeken Bieber, kendi çabalarıyla piyano, bateri, gitar ve trompet çalmayı öğrendi. Annesi Pattie Mallette, onun performanslarını YouTube'da paylaşarak, genç yeteneğin keşfedilmesine yardımcı oldu. Bu paylaşımlar sayesinde Bieber, 2008 yılında menajer Scooter Braun tarafından keşfedildi ve müzik kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Justin Bieber011001

Justin Bieber'ın Kariyeri Nasıl Başladı?

Bieber, 13 yaşında bir yerel şarkı yarışmasında Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını seslendirerek ikinci oldu. Bu performansın videosu, annesi tarafından YouTube'a yüklendi ve büyük ilgi gördü. Scooter Braun, Bieber'ın videolarını fark ederek onu Atlanta'ya davet etti. Burada, R&B sanatçısı Usher ile tanışan Bieber, Raymond Braun Media Group (RBMG) ve ardından Island Records ile albüm kontratı imzaladı.

Justin Bieber55252

Justin Bieber'ın İlk Başarıları Nelerdir?

Justin Bieber'ın ilk single'ı "One Time" büyük bir ilgi gördü ve ilk albümü "My World 2.0" 17 Kasım 2009'da piyasaya sürüldü. "Baby" adlı şarkısının klibi, YouTube'da en çok izlenen video rekorunu kırdı. Bieber, 2010 yılı Amerikan Müzik Ödülleri'nde “Yılın Sanatçısı”, “Yılın Pop/Rock Albümü”, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı” ve “Yılın En İyi Pop/Rock Erkek Sanatçısı” ödüllerini kazandı. Aynı yıl MTV Video Müzik Ödülleri'nde “En İyi Yeni Sanatçı” ve MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde “Yılın Erkek Sanatçısı” ödüllerini de aldı.

Justin Bieber02020

Justin Bieber'ın Albümleri ve Rekorları Nelerdir?

Justin Bieber, 15 Haziran 2012'de "Believe" adlı üçüncü albümünü çıkardı ve bu albümle 18 yaşında rekor kıran tek sanatçı olarak 2013 Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Şubat 2016'da gerçekleşen Grammy ödüllerinde "Where Are U Now" şarkısıyla En İyi Dans Kaydı dalında Grammy kazandı. Aynı yıl, tamı tamına 8 kez Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 12 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen Grammy ödüllerinde ise 4 dalda adaylık kazandı.

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Vefat Edeli 7 Sene Oldu. Barkın bayoğlu Kimdir? Nereli? Nasıl Öldü? Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Vefat Edeli 7 Sene Oldu. Barkın bayoğlu Kimdir? Nereli? Nasıl Öldü?

Hailey Bieber

Justin Bieber'ın Eşi Kimdir?

Justin Bieber, 2018 yılından bu yana model Hailey Bieber ile evlidir. Hailey Baldwin olarak da bilinen Hailey Bieber, çiftin düğünüyle birlikte geniş bir hayran kitlesi tarafından tanındı. Justin Bieber'ın müzik kariyerindeki başarıları ve kişisel hayatındaki gelişmeler, onu global bir ikon haline getirdi.

Justin Bieber, genç yaşta müzik dünyasında büyük başarılar elde eden bir sanatçıdır. YouTube'da keşfedilmesiyle başlayan kariyeri, onu dünya çapında tanınan bir pop yıldızı yapmıştır. Eşi Hailey Bieber ile mutlu bir evliliği olan Bieber, müzik kariyerine ve kişisel hayatına dair gelişmelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız