Süper Lig’in 2. haftasında, geçtiğimiz sezon 1. Lig’de mücadele eden Eyüpspor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Her iki takım da bu sezon Süper Lig'de yer almanın keyfini yaşıyor ve bu mücadelenin heyecanı futbolseverleri bekliyor. İşte maçın detayları:

Eyüpspor - Bodrumspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Eyüpspor ile Bodrumspor arasındaki karşılaşma 19 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak. Maçın başlama saati ise 21:00 olarak belirlenmiş durumda. Karşılaşma, Eyüpspor’un ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Maçı Kim Yönetiyor?

Bu önemli karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Yardımcılık görevlerini İbrahim Çağlar Uyarcan ve Gökhan Barcın üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak ise ismi henüz açıklanmamış durumda.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Eyüpspor - Bodrumspor mücadelesi, beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan verici karşılaşmayı televizyondan izleyebilirler.

Takımların Sezon Başlangıcı Nasıl Geçti?

Süper Lig’in ilk haftasında Eyüpspor, Alanyaspor deplasmanından 1-1 eşitlikle döndü. Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor, Mame Thiam, Dorukhan Toköz, Fredrik Midtsjo ve Emre Akbaba gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Öte yandan, Bodrumspor ise Gaziantep FK karşısında 1-0 mağlup oldu. İsmet Taşdemir’in teknik direktörlüğünü üstlendiği Bodrumspor, Herelle, Puşçaş ve Fredy gibi oyuncularıyla dikkat çekiyor.

Süper Lig 3. Hafta Fikstürü

Eyüpspor - Bodrumspor maçından sonra, Süper Lig’de 3. haftanın fikstürü şu şekilde:

23 Ağustos Cuma

21:00 | Alanyaspor - Göztepe

24 Ağustos Cumartesi

19:15 | Sivasspor - Eyüpspor
21:45 | Bodrumspor - Konyaspor
21:45 | Galatasaray - Gaziantep FK (ertelendi)

25 Ağustos Pazar

19:15 | Kasımpaşa - Adana Demirspor
19:15 | Samsunspor - Başakşehir (ertelendi)
21:45 | Antalyaspor - Hatayspor
21:45 | Rizespor - Fenerbahçe
26 Ağustos Pazartesi:

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

21:00 | Trabzonspor - Kayserispor (ertelendi)
Beşiktaş, 3. haftayı BAY geçmektedir.

Editör: Havva Andırır