Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Hatayspor, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Maçın detayları ve yayın bilgileri, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Hatayspor - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman?

Hatayspor ile Kasımpaşa arasındaki mücadele, 19 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak. Maçın başlama saati ise 21:00 olarak belirlendi. Karşılaşma, Mersin Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Maçın Hakemleri Kimler?

Karşılaşmanın hakem triosu da belli oldu. Maçı, deneyimli hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Yardımcılık görevlerini Bilal Gölen ve Bahtiyar Birinci üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Feridun Daldaş görev alacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Hatayspor - Kasımpaşa maçı, beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu sayede futbolseverler, maçın heyecanını televizyonlarından izleyebilecekler.

İlk Haftadaki Performanslar Ne Durumda?

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında iki takım da mağlubiyet yaşadı. Kasımpaşa, Konyaspor karşısında 3-2’lik mağlubiyetle sahadan ayrılırken, Hatayspor ise Galatasaray deplasmanında 2-1’lik skorla yenildi. Her iki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılarak üç puan elde etmek istiyor.

Takımların Güncel Durumu

Hatayspor, kadrosunu Lamine Diack, Jonathan Okoronkwo ve Bamgboye gibi yeni isimlerle güçlendirdi. Kasımpaşa ise Kevin Rodrigues ve Cafu gibi transferlerle sezona hazırlandı. Özellikle Hatayspor, ev sahibi avantajını kullanarak Kasımpaşa’yı mağlup etmeyi hedefliyor. Kasımpaşa’da ise Da Costa, Ben Quanes ve Mamadou Fall’ın performansları dikkatle izlenecek.

Editör: Havva Andırır