Süper Lig’in 4. haftasında heyecan dorukta. Başakşehir, 1 Eylül Pazar günü Antalyaspor'u evinde konuk edecek. Çağdaş Atan’ın teknik direktörlüğündeki Başakşehir, bu sezon Süper Lig’de ve Avrupa kupalarında başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Antalyaspor ise Alex de Souza yönetiminde, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. İşte, Başakşehir - Antalyaspor maçının tüm detayları…

Başakşehir - Antalyaspor Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Başakşehir ile Antalyaspor arasındaki Süper Lig karşılaşması, 1 Eylül Pazar günü oynanacak. Mücadele, saat 19:15’te başlayacak. Bu önemli karşılaşma, İstanbul'daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Başakşehir - Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Başakşehir - Antalyaspor mücadelesi beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı bu kanal üzerinden takip edebilecekler.

Başakşehir’in Durumu ve Eksikler

Başakşehir, bu sezon Süper Lig’de ilk maçında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalırken, ikinci haftada Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti. İstanbul ekibi, şu ana kadar 4 puan topladı. Ancak, karşılaşmada sakatlıkları devam eden Ömer Ali Şahiner ve Leo Duarte’nin yanı sıra, Ousseynou Ba ve Djalo’nun durumu maç günü netlik kazanacak.

Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi

Antalyaspor’un İlk Galibiyeti ve Hedefleri

Antalyaspor, sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Hatayspor karşısında elde etti. İlk üç haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 4 puan toplayan Akdeniz ekibi, bu maçla birlikte yükselişe geçmek istiyor. Başakşehir deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefleyen Antalyaspor, ilk galibiyetinin ardından moral bulmuş durumda.

Editör: Havva Andırır