Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur, babası Ferdi Tayfur'un kendisine yönelik "Soyadımı kullanma" şeklindeki sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Tayfur, bu talebiyle ilgili olarak, "Tuğçe Tayfur Store bir marka. Tanımadığımız birinin soyadını gasbetmiyorum. Bu, öz babamın soyadı. Ve sen bunun için benden 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun?" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Necla Nazır'dan Açıklama

Tuğçe Tayfur'un paylaştığı açıklamanın ardından Necla Nazır da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Nazır, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, yaşanan ailevi sorunlar nedeniyle kamuoyundan özür diledi. Nazır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Dünyada bu kadar kargaşa varken, küçük bebekler, anneler, babalar öldürülürken kendi özel yaşantımızla toplumu meşgul ettiğimizden dolayı hepinizden gerçekten çok özür diliyorum."

Evladının Kırmızı Çizgi Olduğunu Vurguladı

Nazır, evladının kendisi için kırmızı çizgi olduğunu vurgulayarak, "Evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var." dedi.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Ferdi Tayfur'un Kaçışı ve İddialar

Necla Nazır, Ferdi Tayfur'un yıllar önce Japonya'ya kaçmasının sebebini de açıkladı. Nazır, Tayfur'un kendisine başka bir kadınla birlikte olduğunu ve hamile olduğunu söylediğini, bu durumun kendisini bayılttığını belirtti. Nazır, Tayfur’un bu sebeple Japonya'ya kaçtığını iddia etti.

Evlatlarına Karşı Düşmanlık Suçlaması

Nazır, açıklamasında ayrıca, evladının ve torunlarının rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmediğini belirterek, "Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar." şeklinde sert bir ifadede bulundu. Nazır'ın bu açıklamaları, Tayfur ve ailesi arasındaki gerilimin ne denli yüksek olduğunu gözler önüne serdi.

Editör: Havva Andırır