Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

Oyuncu Arzum Onan, 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl 10 dakikalık bir duruşma sonrasında sonlandırmış ve bu karar Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Eski eşi Mehmet Aslantuğ ile birlikte Can Aslantuğ adında bir oğulları bulunan çift, boşanma süreci boyunca sıkça magazin gündemine gelmişti. Boşanmasının ardından Arzum Onan, Los Angeles'ta yaşayan bir Türk iş insanıyla romantik bir ilişkiye başladı.

Yeni Aşk: Orkan Özkan

İkilinin ilişkisinin başlamasından yaklaşık iki ay sonra, iş insanının kimliği de ortaya çıktı. Onan'ın kalbini çalan kişinin adı, Türk iş insanı Orkan Özkan olarak belirlendi.

Orkan Özkan Kimdir?

Orkan Özkan, iş dünyasında tanınan bir isim olup Los Angeles merkezli yaşamını sürdürmektedir. Eski bir evliliği olan Özkan'ın, Arzum Onan ile ilişkisi Türkiye'de büyük ilgi görmüştür. İş hayatındaki başarılarıyla tanınan Özkan'ın ayrıca iki kız çocuğu bulunmaktadır.

Editör: Zeliha YAKUT