Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da ikinci başkan Metin Korkmaz, görevinden ayrıldı. Başkan Murat Sancak, Korkmaz'ın istifasını kabul ederek teşekkür mesajı yayımladı.

Korkmaz'ın İstifası Kabul Edildi

Adana Demirspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ikinci başkan Metin Korkmaz'ın görevinden istifa ettiği bildirildi. Kulüp Başkanı Murat Sancak, Korkmaz'ın istifasını kabul etti ve yaptığı açıklamada, "Sayın Korkmaz'a bugüne kadarki katkı ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında ve kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu? Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu?

Adana Demirspor'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Sancak'ın açıklamasında, Metin Korkmaz'ın kulübe yaptığı katkılar ve verdiği emekler için teşekkür edildi. İstifanın ardından Korkmaz'ın kariyerine nasıl devam edeceği merak konusu oldu.

Adana Demirspor'da Yeni Dönem

Metin Korkmaz'ın istifası, Adana Demirspor yönetiminde önemli bir değişikliği beraberinde getiriyor. Kulüp, bu ayrılığın ardından yeni dönemde nasıl bir yol izleyeceği konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Editör: Zeliha YAKUT