Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde sakatlığı nedeniyle tedavi amacıyla Arjantin’e giden Mauro Icardi için resmi bir açıklama yapıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi’nin Türkiye’ye dönüş tarihi ve sahalara dönüş süreci hakkında önemli bilgiler paylaştı. Peki, Mauro Icardi ne zaman İstanbul’a dönecek ve sahalara ne zaman kavuşacak? İşte detaylar...

T25 Mauro Icardi Turkiyenin E 83

Mauro Icardi Türkiye’ye Ne Zaman Dönecek?

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’a karşı aldığı 5-0’lık galibiyetin ardından, taraftarların merakla beklediği gelişme yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi’nin İstanbul’a dönüşü hakkında açıklama yaptı. Buruk, Arjantinli golcünün 2-3 gün içerisinde İstanbul’a döneceğini duyurdu. Peki, Icardi’nin dönüşü Galatasaray’ı nasıl etkileyecek?

Icardiiiiiiiiiiiiii

Mauro Icardi’nin Sahalara Dönüşü Ne Zaman Gerçekleşecek?

Okan Buruk, Mauro Icardi’nin sahalara dönüş tarihi hakkında da bilgi verdi. Buruk, Arjantinli yıldızın yaklaşık 2 hafta içerisinde sahalara döneceğini söyledi. Bu açıklama, daha önce ekim ayının ortalarına kadar sahalardan uzak kalacağı öngörülen Icardi için beklenenden erken bir iyileşme sürecinin işareti olarak değerlendiriliyor. Icardi’nin beklenenden yaklaşık 20 gün önce sahalara dönmesi, Galatasaray için büyük bir avantaj sağlayabilir.

Icardi777700

Mauro Icardi’nin Galatasaray’a Katkısı Ne Olacak?

Son 2 sezonda Galatasaray’ın şampiyonluklarında büyük rol oynayan Mauro Icardi, taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Galatasaray’ın mevcut performansını ve şampiyonluk mücadelesini nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Icardi’nin dönüşüyle birlikte, takımın oyun stratejileri ve performansında ne tür değişiklikler yaşanacak?

Editör: Murat Serdar Yıldız