Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 25 Haziran tarihli bölümünde, çözülemeyen olaylar ve gizemli kayıplar ele alındı. Programda yaşanan son gelişmeler ve izleme linki merak konusu oldu. Detaylar ve izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor.

25 Haziran 2024 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Son Bölümde Neler Yaşandı?

Savaş Diricanlı, 28 yıl önce habersiz bir şekilde dünyaya gelen oğlunu bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Savaş Bey, 29 yıl önce amcasının baldızı Banu Çamca ile yaşadığı ilişkiden bir çocukları olduğunu ve bu gerçeği 25 yıl sonra öğrendiğini dile getirdi. Oğlunu bulma umuduyla Müge Anlı'nın programına katılan Diricanlı, izleyicilerin dikkatini çekti.

25 Haziran 2024 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gaziantep’ten gelen Ercan Bey

Gaziantep’ten gelen Ercan Bey, 27 yıllık eşinin evlerini satıp Antalya'da ev alarak iki çocuğuyla birlikte kayıplara karıştığını iddia etti. Canlı yayına bağlanan Gül Polat, Ercan Bey’in kendisini iki kez bıçakladığını öne sürdü ve ailesinin baskısıyla Ercan Bey ile evlendiğini belirtti. Gül Polat, Müge Anlı'dan yardım talebinde bulundu.

Yayına telefonla bağlanan Selcan Hanım, babası Ercan Bey'in yıllarca kendilerine eziyet ettiğini ve annesi Gül Polat'ın babasını aldatmadığını ifade etti. Selcan Hanım, babasının kötü bir baba olduğunu ve aileyi psikolojik olarak yıprattığını açıkladı.

Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı? Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı?

50 yaşındaki üç çocuk annesi Sevil Çetinkaya, 4 Mayıs'tan beri kayıp. Sevil Çetinkaya'yı aramak için kardeşleri Yeliz ve Baykal Kaya Müge Anlı'ya başvurdu. Fransa'dan Türkiye'ye gelen Sevil Hanım’ın, Uşak’ın Sivaslı ilçesindeki annesini, yanında İsmail adında bir erkek arkadaşıyla ziyaret ettiği ve daha sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız