Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin

Zehra Yılmaz'ı araştırıyor. Kimdir, kaç yaşında, nereli olduğunu öğrenmek isteyen herkes için merak giderici bir bilgi serüvenine hazır olun. Zehra Yılmaz'ın hayatının detaylarına doğru bir yolculuğa çıkmadan önce onun kim olduğunu anlamak, birçok meraklı okuyucunun da dikkatini çekiyor. İşte detaylar haberimizde...

Zehra Yılmaz Kimdir?

Zehra Yılmaz, 30 Temmuz 1992 tarihinde Mersin'de doğmuş bir Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Rus Koleji'nde eğitim görmüş ve Azerice ile Rusça öğrenmiştir. Türkiye'ye dönerek Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olmuş, ardından Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi'nde eğitim almıştır.

Kariyeri

Oyunculuk kariyerine 2016 yılında başlayan Zehra Yılmaz, Bodrum Masalı, Kara Yazı, Cennetin Gözyaşları, Kimse Bilmez ve Gençliğim Eyvah gibi önemli televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınmıştır. Son olarak atv'de yayımlanan Gül Masalı adlı dizide Ece karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Baba Parası (2020) ve Zoraki Misafir (2021) gibi sinema filmlerinde de rol almıştır.

Televizyon Dizileri

  • Bodrum Masalı / Rana (2016)
  • Cennetin Gözyaşları / Melisa (2017-2018)
  • Kalp Yarası / Betül (2021)
  • Gül Masalı / Ece (2022)

Sinema Filmleri

  • Baba Parası (2020)
  • Zoraki Misafir (2021)

Zehra Yılmaz, Marmara Üniversitesi'nden mezun olmuş ve Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi'nde aldığı eğitimle oyunculuk yeteneklerini geliştirmiştir. Türkiye'nin sevilen oyuncuları arasında yerini almıştır.

Editör: Zeliha YAKUT