Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in 71 yaşındaki babası Ali Hacı Demirel, Bodrum’da göğüs ağrısı sonucu fenalaşarak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Hastaneye Kaldırılmıştı

Akyarlar Mahallesi'nde yaşayan Ali Hacı Demirel, saat 16.00 sıralarında göğüs ağrısı şikayetiyle evinde fenalaştı. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Demirel, bölgedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Hacı Demirel hayatını kaybetti.

Aile Büyük Üzüntü Yaşadı

Hastaneye gelen Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, aldıkları acı haber karşısında derin üzüntü yaşadı. Ali Hacı Demirel’in cenazesinin defin işlemleri için hava yoluyla İstanbul’a gönderileceği belirtildi.

Ünlü İsimlerden Taziye Mesajları

Volkan Demirel'in babasının vefat haberi, spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Pek çok ünlü isim ve futbol kulübü, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaştı. Demirel ailesine destek mesajları yağdı.

Ali Hacı Demirel Kimdir?

71 yaşında hayata veda eden Ali Hacı Demirel, Bodrum Akyarlar Mahallesi'nde sakin bir hayat sürüyordu. Oğlunun futbol kariyerinde her zaman destekçisi olan Demirel, Volkan Demirel’in başarısında büyük pay sahibiydi.

Volkan Demirel’in Kariyeri

Volkan Demirel, Fenerbahçe ve Türkiye Milli Takımı'nda uzun yıllar kalecilik yapmış, ardından teknik direktörlük kariyerine adım atmış bir isimdir. Kariyeri boyunca sayısız başarıya imza atan Demirel, babasının vefatıyla büyük bir kayıp yaşadı.

Rennes-Montpellier maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes-Montpellier maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Rennes-Montpellier maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes-Montpellier maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Volkan Demirel ve ailesine başsağlığı diler, Ali Hacı Demirel’e Allah’tan rahmet dileriz.

Editör: Zeliha YAKUT