Van-Bitlis kara yolunda meydana gelen feci kaza, 2 kişinin hayatını kaybetmesine ve 4'ü ağır olmak üzere 30 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası yetkililer soruşturma başlattı.

Van-Bitlis Kara Yolunda Ölüm ve Yaralanmalarla Sonuçlanan Kaza

Bugün sabah saatlerinde, Kuskunkuran Tüneli yakınlarında, isimleri ve plakaları belirlenemeyen Van Gölü firmasına ait bir yolcu otobüsü ile bir TIR aracının çarpışmasıyla korkunç bir kaza yaşandı. Olayın hemen ardından bölgeye yoğun bir şekilde ambulans, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

91 T0 Wl0 X Y0 W2T I Yc4 Sp Jow

ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Kazada, otobüs şoförü ve bir yolcu hayatını kaybederken, 4'ü ağır olmak üzere toplamda 30 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yetkililer olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

J A7X0P Vwa Ei Hyfh8 Fg K3Gg

Bu tür acı olaylar, trafik güvenliği ve dikkat konusunda toplumsal bir duyarlılık gerektiriyor. Kazanın neden olduğu kayıpların yanı sıra, yaralıların da bir an önce sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle, kazanın detaylarının en kısa sürede aydınlatılması bekleniyor.

Erp Ldau3Umhwecilqct1Q (1)

Editör: Havva Andırır