Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) heyecan dorukta! Olağan Genel Kurul toplantısı için geri sayım başladı ve başkanlık için adaylar netleşti. Peki, 2024 TFF başkanlık seçimleri ne zaman yapılacak ve başkan adayları kimler?

Seçim Tarihi Belli Oldu mu?

TFF'nin Olağan Genel Kurulu ve seçimli toplantısı, 18 Temmuz 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Bu toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı belirlenecek. Futbol camiası, bu tarihi heyecanla bekliyor.

Başkan Adayları Kimler?

Başkanlık için yarışacak isimler TFF tarafından resmen duyuruldu. Adaylık başvuruları TFF Statüsü'nün 38. maddesi gereğince 11 Temmuz 2024 tarihinde sona erdi ve şu isimler adaylıklarını açıkladı:

İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU
Mehmet BÜYÜKEKŞİ
(Ancak, Servet YARDIMCI seçimlere kısa süre kala adaylıktan çekildiğini açıkladı.)
Heyecan ve Spekülasyonlar

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Futbol severler ve spor yazarları, TFF başkanlık seçimlerine ilişkin heyecanlarını ve beklentilerini paylaşıyor. Adayların geçmiş deneyimleri ve futbol vizyonları, kimin TFF'nin başına geçeceğini belirlemede kritik rol oynayacak.

Editör: Havva Andırır