2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Turnuvada F Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, ikinci maçında Portekiz'e farklı yenildi. Türkiye, gruptaki son maçını 26 Haziran Çarşamba günü Hamburg'da Çekya ile oynayacak. Milli yıldız Arda Güler'in ilk 11'de yer alıp almayacağı taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor. İşte tüm gelişmeler...

EURO 2024 F Grubu'ndaki Durum ve Maç Takvimi

Grupta 3 puanla ikinci sırada yer alan Türkiye, Çekya maçında galibiyet veya beraberlikle ayrılması halinde adını bir üst tura yazdırmayı başaracak. Mağlubiyet durumunda ise Çekya adını bir üst tura yazdıracak. İşte gruptaki puan durumu:

  1. Portekiz - 6 puan
  2. Türkiye - 3 puan
  3. Çekya - 1 puan
  4. Gürcistan - 1 puan

Gruptan Nasıl Çıkarız?

  • Galibiyet veya beraberlik durumunda grubu ikinci sırada tamamlayıp son 16 turuna çıkacağız.
  • Çekya'ya yenilirsek ve Portekiz, Gürcistan'a yenilmezse, grubu üçüncü sırada tamamlayıp en iyi üçüncülük hesaplarına dahil olacağız.
  • Çekya'ya yenilip, Gürcistan da Portekiz'i mağlup edersek, grupta son sırayı alıp turnuvaya veda edeceğiz.

(5)-2

Alanyaspor-Hatayspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Alanyaspor-Hatayspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Arda Güler Çekya Maçında İlk 11'de Olacak mı?

A Spor muhabiri Emre Kaplan, A Milli Futbol Takımı'ndan son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Kaplan, Arda Güler'in bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ve Çekya maçına hazır olacağına dair bilgiler aldıklarını belirtti. Ayrıca, İrfan Can Kahveci'nin takımla birlikte antrenmanlara katıldığını ve İsmail Yüksek'in de hazır durumda olduğunu bildirdi.

Milli Takımdaki Son Durum

Milli takımda sakatlıkları olan oyuncuların durumu da yakından takip ediliyor. İrfan Can Kahveci, artık takımla birlikte çalışmalara katılıyor. Samet'in sakatlığının ciddi olmadığı ifade ediliyor.

Editör: Zeliha YAKUT