Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

EURO 2024 F Grubu'nda Türkiye, Çekya ile karşılaşacak. Gruptan çıkmak için A Milli Takımımıza 1 puan yeterli olacak. Türkiye-Çekya maçı, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'de Hamburg'taki Volkspark Stadı'nda oynanacak. Maç, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Çekya'dan 1 Puan Yeterli

F Grubu'nda 6 puana yükselen Portekiz, ikili averajla Türkiye'ye üstünlük sağladığı için grubu lider bitirmeyi garantiledi. Türkiye, 3 puanla ikinci sırada yer alırken, Çekya ve Gürcistan ise 1'er puana sahip. A Milli Takım, Çekya'dan 1 puan alması halinde, grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselecek.

D Grubu'nun Lideri Rakip Olacak

Türkiye, grubu ikinci tamamlaması durumunda D Grubu'nu lider bitiren Hollanda, Fransa veya Avusturya ile eşleşecek. Bu karşılaşma, 2 Temmuz'da Leipzig'de oynanacak.

En İyi 3. Olma İhtimali

Türkiye, Çekya'ya mağlup olursa Portekiz-Gürcistan maçının sonucuna ve diğer gruplardaki duruma göre en iyi 3. olarak da son 16'ya kalma ihtimali bulunuyor. Türkiye, bu durumda B Grubu'nun veya C Grubu'nun lideri ile eşleşebilir.

Muhtemel Rakipler

B Grubu'nda lider İspanya, C Grubu'nda ise İngiltere, Danimarka veya Slovenya ile eşleşme ihtimali bulunuyor. Türkiye, en iyi 3. olarak B Grubu'nun lideri İspanya ile 30 Haziran'da Köln'de, C Grubu'nun lideri ile 30 Haziran'da Gelsenkirchen'de karşılaşabilir.

Son Durum ve Olasılıklar

A Milli Takım, son maçında Çekya'ya mağlup olup, Gürcistan da Portekiz'i yenerse turnuvaya veda edecek. Diğer gruplardaki maçlar tamamlandıktan sonra Türkiye, sahaya çıkacağı Çekya maçında son durumu görerek strateji belirleyecek.

EURO 2024 Türkiye-Çekya maçı için geri sayım devam ediyor. A Milli Takımımızın kaderi bu kritik karşılaşmada belirlenecek. Maçı kaçırmayın, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'de TRT 1'den canlı izleyin.

Editör: Zeliha YAKUT