Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda San Marino temsilcisi La Fiorita ile rövanş maçına çıkıyor. Maç, 1 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 21:45’te oynanacak. İlk maçta elde ettiği 6-1’lik galibiyetle büyük bir avantaj yakalayan Başakşehir, rövanş karşılaşmasında turu garantilemek için sahaya çıkacak.

La Fiorita - Başakşehir Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

La Fiorita - Başakşehir rövanş maçı, TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, maçın heyecanını bu kanal üzerinden takip edebilecekler.

Başakşehir’in Muhtemel Rakibi Kim Olacak?

Başakşehir, La Fiorita’yı eleyerek 3. eleme turuna yükselebilirse, bir diğer mücadelede Iberia Tbilisi ile Partizani takımları arasında oynanacak eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu maçları, 8 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ve rövanş maçları 15 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başakşehir’in Şansları ve Stratejisi

Başakşehir, La Fiorita karşısında ilk maçtaki üstün performansını rövanşta da sürdürmeyi hedefliyor. Deplasmandaki bu mücadelede herhangi bir galibiyet, beraberlik veya 4 farklı mağlubiyet durumunda bile tur atlama hakkını elde edecek.

Editör: Mehmet Çetil