UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu kapsamında RAMS Başakşehir ile La Fiorita arasında oynanacak rövanş maçının detayları futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İlk maçta İstanbul'da RAMS Başakşehir'in 6-1 galip gelmesi, rövanş karşılaşması için Başakşehir'e büyük avantaj sağlamıştı.

RAMS Başakşehir - La Fiorita Rövanş Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

San Marino'nun başkenti Città di San Marino'daki San Marino Stadyumu'nda gerçekleşecek rövanş maçı, 1 Ağustos 2024 tarihinde TSİ 21.45'te başlayacak. Bu maç, RAMS Başakşehir için turu geçme yolunda önemli bir adım olacak.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maçın Yeri Nerede?

RAMS Başakşehir ile La Fiorita arasındaki rövanş mücadelesi, San Marino'nun Città di San Marino bölgesindeki San Marino Stadyumu'nda oynanacak. Bu stadyum, küçük bir ülkenin uluslararası karşılaşmalara ev sahipliği yaptığı nadir mekanlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Başakşehir'in Olası Rakibi Kim Olacak?

Başakşehir, La Fiorita karşısında elde edeceği sonuçla 3. eleme turuna yükselecek. 3. eleme turunda Başakşehir’in karşılaşacağı rakip ise Gürcistan’ın Iberia Tiflis ile Arnavutluk’un Partizani takımları arasındaki eşleşmenin galibi olacak. Iberia Tiflis’in Arnavutluk'taki ilk maçı 2-0 kazandığı belirtiliyor. 3. eleme turu ilk maçları 8 Ağustos 2024 tarihinde, rövanş maçları ise 15 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak.

Editör: Havva Andırır