Trendyol Süper Lig’de milli aranın ardından heyecanlı bir derbi mücadelesi futbolseverleri bekliyor. Sezonun ilk derbisinde Trabzonspor, Papara Park’ta Beşiktaş’ı konuk edecek. Şenol Güneş’in Trabzonspor’daki ilk maçı olacak bu karşılaşmada, Beşiktaş ise galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, derbiye dair tüm detaylar…

Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta Başlayacak?

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak Trabzonspor - Beşiktaş derbisi, 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 20:00’de başlayacak. Mücadele, Trabzonspor’un ev sahipliği yapacağı Papara Park’ta oynanacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Trabzonspor - Beşiktaş derbisi beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı beIN Sports 1 üzerinden izleyebilecekler.

Beşiktaş’ın Performansı ve Yıldız Oyuncuları

Beşiktaş, yeni sezona etkileyici bir başlangıç yaptı ve ligdeki ilk üç maçını kazandı. Siyah-beyazlılar, Samsunspor’u 2-1, Antalyaspor’u 4-2 ve Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş, oynadığı maçlarda rakip fileleri 8 kez sarsarken, kalesinde sadece 2 gol gördü. Beşiktaş’ta dikkat çeken oyuncular arasında yaz transfer döneminde kadroya katılan Rafa Silva ve Ciro İmmobile yer alıyor. İmmobile, ligde 3 gol atarken, Silva ise 2 gollük katkı sağladı. Gedson Fernandes’in yükselen form grafiği de dikkat çekiyor. Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un, sakatlıktan yeni çıkan Semih Kılıçsoy’u derbi mücadelesinde riske etmeyeceği belirtiliyor.

Trabzonspor St. Gallen52525252-1

Trabzonspor’un Durumu ve Şenol Güneş’in İlk Maçı

Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 2 maçta berabere kaldı ve ikinci haftayı bay geçti. 3. haftadaki müsabakası ise Avrupa kupalarındaki mücadelesi nedeniyle ertelendi. Trabzonspor, yeni sezonun ilk maçına, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çıkacak. Şenol Güneş, Trabzonspor’un başına 5. kez geçerken, Beşiktaş’ta da 2015-2019 ve 2022-2023 yıllarında görev yapmıştı. Trabzonspor, Güneş’in teknik direktörlüğünde ilk galibiyetini bu derbide elde etmeyi hedefliyor.

Editör: Mehmet Çetil