Premier Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesini son haftalara kadar sürdüren Arsenal, kupayı Manchester City’e kaptırmıştı. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Arsenal, Tottenham deplasmanında kritik bir maça çıkacak. Arteta’nın öğrencileri, geride kalan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Tek puan kaybını Brighton karşısında yaşadı. Arsenal, Tottenham karşısında galip gelerek puan kaybını telafi etmek istiyor. Peki, Tottenham - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, detaylar...

Tottenham - Arsenal Maçı Ne Zaman?

Premier Lig’in 4. haftasında Tottenham ve Arsenal karşı karşıya geliyor. Mücadele, 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Maç, Tottenham Hotspur Stadyumu’nda oynanacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Tottenham - Arsenal karşılaşması beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı beIN Sports 3 üzerinden takip edebilecekler.

Tottenham’ın Durumu ve Hedefleri

Tottenham, yeni sezona kadrosuna kattığı Dominic Solanke, Archi Gray, Odobert, Bergvall ve Min-hyeok gibi oyuncularla iddialı bir başlangıç yaptı. Ancak, takım geride kalan 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 4 puanla 10. sırada yer alan Tottenham, Arsenal karşısında taraftar avantajını kullanarak 3 puan hedefliyor.

Tottenham Qarabag

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Arsenal’ın Durumu ve Hedefleri

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Arsenal, bu sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro oluşturdu. Geride kalan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Arsenal, tek puan kaybını Brighton karşısında yaşadı. Arsenal, Tottenham deplasmanında galip gelerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Editör: Mehmet Çetil