EGM Bekçi alımı 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Bekçi alımı başvuru şartları EGM Bekçi alımı 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Bekçi alımı başvuru şartları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ün üç yeğeni, eğlence mekanında yaşanan bir olay sonucu tutuklandı. Şüpheliler, tartıştıkları kişiyi otomobile bindirerek darbettikten sonra yol kenarına bırakmakla suçlanıyor.

Olayın Ayrıntıları Neler?

Olay, 12 Eylül 2024 tarihinde saat 03:00 sularında Mardin’in Artuklu ilçesindeki bir eğlence mekanında gerçekleşti. İddiaya göre, Ahmet Türk’ün yeğenleri olan Hüseyin Türk, Hakim Lokman Türk ve Hüseyin Reber Türk, mekânda tartıştıkları S.Ö.’yü otomobile bindirip darbetti. Şüphelilerin, S.Ö.’yü darp ettikten sonra Cevizpınarı Mahallesi yakınlarındaki bir yol kenarına bıraktıkları öğrenildi.

Yaralı Kişinin Durumu Nasıl?

S.Ö., yaralı olarak yol kenarına bırakıldıktan sonra kendi imkanlarıyla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı ve şikayetçi oldu. Hastaneden alınan darp raporuyla birlikte, S.Ö. olayın ardından suç duyurusunda bulundu.

Şüphelilerin Yakalanması ve Tutuklanması

Olayın ardından Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda, şüpheliler kısa sürede yakalandı. Alkollü oldukları belirlenen Hüseyin Türk, Hakim Lokman Türk ve Hüseyin Reber Türk, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan mahkeme sorgusunun ardından, üç yeğen tutuklandı.

Ahmet Türk-1

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Yetkili merciler, olayın tüm yönlerini aydınlatmak için kapsamlı bir inceleme başlattı. Şüphelilerin tutukluluk halleri, soruşturmanın seyrine göre değerlendirilecek.

Editör: Mehmet Çetil