Yalı Çapkını dizisinin sevilen karakteri Zerrin'i canlandıran Toprak Sağlam, kısa sürede verdiği kilolarla gündemde. Başarılı oyuncu, kortizon tedavisi gördüğü dönemde aldığı kiloları nasıl verdiğini geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda açıkladı.

Toprak Sağlam (4)

Sağlam’ın kilo verme süreci, birçok kişiye ilham kaynağı oldu. İşte Toprak Sağlam’ın uyguladığı diyet ve spor programı...

Toprak Sağlam (1)

Kortizon Tedavisi ve Kilo Alımı

Bir operasyon sonrası kortizon kullanması gereken Sağlam, 2019 yılında sağlığına kavuştu ancak bu süreçte 11 kilo aldı. Kortizonun yan etkisi olarak hızla kilo alan oyuncu, aldığı kilolar nedeniyle sosyal medyada çeşitli yorumlarla karşılaştı. Sağlam, bu yorumların bir kısmının iyi niyetli, bir kısmının ise oldukça acımasız olduğunu belirtti.

Toprak Sağlam (3)

Ünlü oyuncu, bu süreçte yaşadığı duygusal zorlukları şu sözlerle dile getirdi:

Toprak Sağlam (6)

"Birkaç sene önce geçirdiğim operasyon sonrası kortizon kullanmam gerekti. Sağlığıma kavuştum ama 11 kilo aldım. Kimi iyi niyetli, kimi acımasız türlü yorumlar duydum. Üzüldüm. Ama demoralize olmaya izin yoktur bende. Fabrika çıkışım bu Laz inadı. Ve şükürler olsun artık çok çok iyiyim. Şimdi tekrar sahaya inme zamanı. I'm back!"

Sağlıklı Yaşam Tarzı ve Pilates

Toprak Sağlam, kilo verme sürecinde düzenli pilates yaparak ve sağlıklı beslenmeye özen göstererek formunu korudu. Pilatesin hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendisine iyi geldiğini belirten oyuncu, bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Toprak Sağlam (5)

Toprak Sağlam’ın Diyet Programı

Sağlam'ın uyguladığı diyet programı şu şekilde:

Kahvaltı:

  • Yulaf ezmesi, tarçın ve doğranmış elma
  • Yeşil çay

Ara Öğün:

  • Meyve ve bir avuç kuruyemiş

Öğle Yemeği:

  • Izgara tavuk salatası (yeşillikler, domates, salatalık, biber, zeytinyağı-limon sosu)

Ara Öğün:

  • Doğal yoğurt ve taze meyve dilimleri

Akşam Yemeği:

  • Izgara balık, sebzeler (brokoli, havuç, kabak) ve kinoa veya bulgur pilavı

İçecekler:

  • Bol su, yeşil çay (şekersiz)
Editör: Zeliha YAKUT