Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için Almanya'ya gönderdiği toplam 197 kişi hakkında detaylı bir açıklama yaptı. TFF'nin resmi internet sitesinde yayımlanan bilgilere göre, şampiyonaya katkı sağlamak amacıyla bu sayıya ulaşıldığı belirtildi.

Trabzonspor-Beşiktaş  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Trabzonspor-Beşiktaş maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

197 kişinin detaylı dğılımı yapıldı

Açıklamada, gönderilen 197 kişinin detaylı dağılımı şu şekilde verildi: Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gönderilen 121 misafir ve görevliye ek olarak, sponsorların yöneticileri, çalışanları ve diğer hak edişleri bulunan 76 kişi de bu gruba dahil edildi.

EURO 2024 sürecinde görevlendirmeler yapıldı

Görevlendirilenler arasında 38 TFF Yönetim Kurulu asil-yedek üyesi ve diğer kurul üyeleri, 26 görevli personel, 14 kulüp temsilcisi, 23 medya yöneticisi, 20 teknik direktör, antrenör ve milli takım eski futbolcusu yer alıyor. Bu isimler, EURO 2024 sürecinde Türkiye'nin temsil edilmesi ve organizasyonun başarılı bir şekilde yürütülmesi için görevlendirildi.

Ayrıca, TFF'nin sponsorları arasında yer alan Türk Hava Yolları, Nike, Turkcell, Mercedes-Benz, Arçelik, DenizBank, BtcTurk, RAMS, Acıbadem, Damat Tween, Ülker, Trendyol, Prometeon ve sahibinden.com'un yöneticileri, çalışanları ve misafirlerinden oluşan 76 kişi de organizasyona katılanlar arasında yer aldı.

TFF yetkilileri, bu kişilerin görevlerini yerine getirmek üzere Almanya'ya götürüldüklerini ve EURO 2024 sürecine odaklandıklarını belirtirken, kamuoyundan olası dezenformasyonlara itibar etmemelerini ve milli takımın başarısına odaklanmalarını istedi.

Editör: Mehmet Çetil