Fenerbahçe’nin kaleci transferi Dominik Livaković kimdir, nereli, kaç yaşında? Dominik Livaković'in yaşam öyküsü Fenerbahçe’nin kaleci transferi Dominik Livaković kimdir, nereli, kaç yaşında? Dominik Livaković'in yaşam öyküsü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve A Milli Takım arasındaki gerginlik iddiaları, Arda Güler'in son hamlesiyle yeni bir boyut kazandı. Çekya maçı öncesi yapılan antrenmanda yaşananlar, özellikle Arda Güler'in yelek giyme anında Teknik Direktör Montella ile yaşadığı diyalogun ardından gündeme oturmuştu. TFF, bu olaylarla ilgili resmi bir açıklama yaparak, Arda Güler'in antrenman sırasında kasığındaki ağrı nedeniyle bireysel çalışma yaptığını ve görüntülerin yanıltıcı olduğunu belirtmişti.

TFF'nin Açıklaması ve Arda Güler'in Tepkisi

TFF tarafından yapılan açıklamada, Arda Güler'in milli takım antrenmanında kasığındaki ağrı nedeniyle özel bir çalışma programı uygulandığı ve görüntülerin bu durumu yanıltacak şekilde yorumlandığı vurgulanmıştı. Bu açıklamanın ardından Arda Güler, sessizliğini bozarak TFF'nin paylaşımını kendi sosyal medya hesabında yayınladı. Güler'in bu hamlesiyle birlikte, federasyonun verdiği mesajı desteklediği ve ortada herhangi bir kriz olmadığını ima ettiği anlaşıldı.

Arda1

Editör: Havva Andırır