Van Kültür Yolu Festivali'nde dün akşam sahne alan Cem Adrian, hayranlarıyla buluştuğu konsere çirkin bir saldırıyla başladı. Binlerce kişinin katıldığı Van Atatürk Kültür Parkı'ndaki etkinlik, bir önceki gün Bengü'nün konserinde yaşanan gerginliklerin ardından geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşti.

Cem Adrian'ın Sahne Aldığı An

Cem Adrian, performansı sırasında bir seyircinin fırlattığı pet şişenin yüzüne isabet etmesiyle kısa süreli bir şok yaşadı. Ancak başarılı şarkıcı, şarkısını kesmeden devam ettirdi ve seyircilerin alkışları arasında konuşmasını yaptı.

Sanatçının Verdiği Tepki

Olayın ardından seyircilere dönerek espriyle karışık bir şekilde, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" şeklinde konuşan Cem Adrian, bu sözleriyle izleyicilerin takdirini kazandı. Pet şişenin şiddetli çarpmasına rağmen sahneden ayrılmayan sanatçı, kararlılığı ve profesyonel duruşuyla da öne çıktı.

Seçil Erzan Davasında Flaş Gelişme: Arda Turan ve Muslera’nın da Mağdur Olduğu Dava İçin 4 Yeni İddianame Hazırlandı! Seçil Erzan Davasında Flaş Gelişme: Arda Turan ve Muslera’nın da Mağdur Olduğu Dava İçin 4 Yeni İddianame Hazırlandı!

Sosyal Medya Üzerinden Açıklama

Konser sonrası sosyal medya hesabından da konuyla ilgili açıklama yapan Cem Adrian, olayın kendisini etkilemediğini ve seyircilerle olan bağını güçlendirdiğini belirtti. Saldırgan davranışa rağmen sahne performansını tamamlamakta kararlı olduğunu vurgulayan sanatçı, hayranlarına teşekkür etti.

(50)

Editör: Havva Andırır