Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yılın Süper Kupa finali büyük bir heyecanla bekleniyor. Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısız sonuçların ardından, Türk futbolseverlerin gözü kısa süre içinde gerçekleşecek olan Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki final maçına çevrildi.

Lyon - Nantes maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Lyon - Nantes maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Galatasaray ve Beşiktaş Arasında Büyük Heyecan

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş arasındaki mücadele, Türk futbolunda büyük ilgi uyandırıyor. Peki, 2024 Süper Kupa finali ne zaman oynanacak? Maçın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Heyecanla Beklenen Tarih ve Saat

2024 Süper Kupa finali, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen tarihe göre oynanacak. Süper Lig'in yeni sezonunun başlamadan önce düzenlenecek olan bu prestijli karşılaşma, futbolseverler için önemli bir etkinlik olacak. Maçın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı detayları ise TFF tarafından ilerleyen günlerde duyurulacak.

Editör: Havva Andırır