Malatya'nın Arguvan ilçesinde yaşanan dehşet verici olay, 64 yaşındaki İsmet Budak'ın eşi, kızı ve torununu tabancayla öldürdükten sonra intihara kalkışmasıyla sarsıldı. Güveçli Mahallesi'nde sabaha karşı meydana gelen bu trajik olay, bölgeyi derin bir üzüntü ve şok içinde bıraktı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşında? Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Nerede Şehit Oldu? Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşında? Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Nerede Şehit Oldu?

İsmet Budak'ın Aileye Yönelik Vahşi Saldırısı

Olayın detaylarına göre, İsmet Budak, boşanma sürecinde olan kızı Cansu Aslan ile arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Budak, üzerinde bulunan bir tabanca ile acımasızca ateş açtı. Bu korkunç saldırıda, eşi Songül Budak (64), kızı Cansu Aslan (33) ve torunu Bulem Aslan (5) uyurken hayatlarını kaybettiler.

İsmet Budak'ın İntihar Girişimi ve Sonrası

Kendisini de vuran İsmet Budak, intihar girişiminde bulundu. Olayın duyulması üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi ve Songül Budak ile Cansu Aslan'ın ve Bulem Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İsmet Budak ise ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız