Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan son kaymakam atama kararnamesiyle birlikte Siirt'in Baykan ilçesinin kaymakamı değişti. Iğdır'ın Aralık ilçesi kaymakamı olarak görev yapmakta olan Fatih Özcan, Baykan ilçesine yeni kaymakam olarak atanmıştır.

Fatih Özcan Kimdir?

1994 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğan Fatih Özcan, İstanbul Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden 2017 yılında İktisat alanında mezun olmuştur. Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 2018 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım atmıştır. Kariyerine Zonguldak'ın Kozlu ilçesi ve Rize'nin Ardeşen ilçesinde kaymakam refikliği stajlarıyla başlayan Özcan, Denizli'nin Güney ve Bekilli ilçelerinde kaymakam vekilliği yapmıştır.

Özcan, İçişleri Bakanlığı'nın yönlendirmesiyle İngiltere Leicester Üniversitesi'nde yabancı dil eğitimi almış ve mesleki donanımını artırmıştır. 2020 yılında Kırşehir'in Akpınar ilçesine asaleten atanmasıyla görevini sürdüren Özcan, son olarak Iğdır Vali Yardımcısı olarak görev yapmış ve 2022 yılında Aralık İlçe Kaymakamı olarak atanmıştır.

Ediz Ün kimdir? CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi? Ediz Ün kimdir? CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi?

Göreve Başlama Tarihi ve Sorumlulukları

Fatih Özcan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla 2022 yılı itibarıyla Baykan ilçesindeki yeni görevine başlamıştır. Kaymakam olarak, ilçenin idari işlerinden sorumlu olacak ve halkın refahı için çalışmalarını sürdürecektir.

Editör: Havva Andırır