Galatasaray Kulübü'nün eski ikinci başkanlarından Atilla Donat, vefat etti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün eski ikinci başkanlarından, 5271 sicil numaralı üyemiz Atilla Donat’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız." denildi.

Cenaze Töreni Zincirlikuyu Camii'nde

Merhum Atilla Donat'ın cenaze töreninin 24 Haziran Pazartesi günü Zincirlikuyu Camii'nde gerçekleşeceği belirtildi. Donat’ın cenazesi, öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. Kulüp açıklamasında, "Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'a Hizmetleri

Atilla Donat, Galatasaray camiasında önemli bir yere sahipti. Kulübün eski ikinci başkanı olarak uzun yıllar hizmet veren Donat, Galatasaray'ın başarısı için çalışmış ve camianın sevilen isimlerinden biri olmuştur. Vefatı, Galatasaray camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Taziye Mesajları

Galatasaray Kulübü, Donat'ın vefat haberi sonrası camiaya ve merhumun ailesine başsağlığı diledi. Kulüp açıklamasında, "Kulübümüzün eski ikinci başkanlarından, 5271 sicil numaralı üyemiz Atilla Donat’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumun cenazesi 24 Haziran Pazartesi günü Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.