Osmaniye Amatör Lig şampiyonu Toprakkale Gençlerbirliği Spor, kadrosunu güçlendirmek için İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı'nda oynayan Mahmut Şahin ile sözleşme imzaladı. Osmaniye Amatör Lig şampiyonu Toprakkale Gençlerbirliği Spor'a Transfer olan Mahmut Şahin Kimdir, Kaç Yaşında? Biyografisi

Toprakkale Gençlerbirliği Spor'a Transfer olan Mahmut Şahin Kimdir, Kaç Yaşında?

Mahmut Şahin, 26 yaşında ve İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nda forma giyen başarılı bir futbolcudur. 2018 yılında düzenlenen İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’nin şampiyon olduğu kadroda yer almıştır. Şahin, futsal dahil olmak üzere çeşitli branşlarda milli formayı giymiş ve uluslararası arenada önemli başarılar elde etmiştir.

Osmaniye'de 60 bin lira ödüllü kedi ayağına geldi Osmaniye'de 60 bin lira ödüllü kedi ayağına geldi

Toprakkale Gençlerbirliği Spor'a Transferi

Toprakkale Gençlerbirliği Spor, geçtiğimiz sezon Osmaniye Amatör Lig'de şampiyon olmuştu. Yeni sezonda başarılarını sürdürme hedefiyle Mahmut Şahin'i kadrosuna katan kulüp, işitme engelli bir milli oyuncu transfer ederek takımın gücünü ve çeşitliliğini artırmıştır. Şahin’in bu transferle Toprakkale Gençlerbirliği'ne önemli katkılar sağlaması beklenmektedir.

Mahmut Şahin252525

Mahmut Şahin'in Hedefleri Neler?

Mahmut Şahin, Toprakkale Gençlerbirliği’nde şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak. Şahin, "Toprakkalespor’da oynayacağım inşallah. Geçtiğimiz sezon Aksaray Ekecik Spor’da şampiyonluk yaşadım. Bu sezon da Toprakkalespor’da şampiyon olmak için elimden geleni yapacağım. Burada kendimi gösterip yeniden milli takım formasını giymek istiyorum" dedi. Mahmut Şahin’in bu hedefleri, kulüp ve kişisel başarılarını geliştirme arzusunu göstermektedir.

Toprakkale Gençlerbirliği Spor Takımın Bakışı Nedir?

Toprakkale Gençlerbirliği Spor teknik direktörü Murat Yüksek, Mahmut Şahin’in takıma katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İşitme Engelliler Milli Takımı’nda ve Aksaray Ekecik Spor’da oynayan Mahmut Şahin aramıza katıldı. Böyle arkadaşları takımımıza kazandırdığı için başkanım ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora yönlendirerek onları faydalı bir birey yapma amacı taşıyoruz" ifadelerini kullandı. Yüksek, Mahmut Şahin'in takımın başarısına önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Editör: Murat Serdar Yıldız