Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, AK Parti Aydınlar Belde Belediye Başkanı Tacettin Karamercan hayatını kaybetti, 6'sı çocuk 10 kişi yaralandı.

Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler

Kaza Detayları

Kaza, Selçuklu Mahallesi'nde Karamercan'ın kullandığı otomobil ile karşı yönden gelen Mesut Bilici yönetimindeki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da ağır hasar oluştu.

Acil Müdahale Ekipleri Seferber Oldu

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, AFAD ve polis ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralanan 11 kişi, Bitlis, Tatvan ve Ahlat'taki hastanelere kaldırıldı. Yaralılar arasında eski Aydınlar Belde Belediye Başkanı Mehmet Arif Tusun ve 6 çocuk da bulunuyor.

Tacettin Karamercan Kurtarılamadı

Kazada ağır yaralanan AK Parti Aydınlar Belde Belediye Başkanı Tacettin Karamercan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karamercan'ın vefatı, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm bölgede büyük üzüntü yarattı.

Tacettin Karamercan (2)

Yaralıların Durumu

Yaralanan diğer kişilerin sağlık durumları hakkında detaylı bilgi verilmezken, hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.

Olayın Ardından

Bu üzücü olay, trafik kazalarının ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tacettin Karamercan'ın vefatı, bölge halkını derinden etkiledi ve kazanın nedenleriyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT