Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

İngiliz oyuncu Henry Cavill'in ardından yeni Süpermen olarak seçilen David Corenswet, 2025 yılında vizyona girmesi planlanan film için Cleveland'daki sette objektiflere takıldı. Corenswet, geçtiğimiz yıllarda Henry Cavill'in canlandırdığı ikonik Süpermen rolünü devralarak büyük bir sorumluluğu üstlenmiş durumda.

Henry Cavill'in Süpermen Serüveni ve Veda

2013 yılında başlayan Süpermen serüveninde Henry Cavill, "Man of Steel", "Batman v. Superman: Dawn of Justice" ve "Justice League" gibi filmlerde başarılı performanslar sergileyerek karaktere hayat vermişti. Ancak Cavill, sonrasında popülerlik kazanan "The Witcher" dizisi nedeniyle Süpermen projesinden ayrıldığını açıklamıştı. Daha sonra ise tekrar Süpermen rolüne geri dönmeye hazırlandığı projenin iptal edildiğini duyurmuştu.

Yeni Süpermen David Corenswet

David Corenswet, Amerikalı bir aktör olarak biliniyor ve daha önce "Pearl", "We Own This City" ve "The Politician" gibi yapımlarda yer almıştı. Yeni Süpermen filmi için seçilen Corenswet, 30 yaşında olup, önümüzdeki yıl gösterime girecek olan filmde genç Süpermen'in hayatını ve nasıl süper kahramana dönüştüğünü izleyicilere aktaracak.

667A8716941A6Cbb9F48A1E5

Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu

Film, ünlü yönetmen James Gunn tarafından yönetiliyor ve genç Süpermen'in köken hikayesine odaklanacak. Rachel Brosnahan, Lois Lane rolünde, Nicholas Holt ise Süpermen'in baş düşmanı Lex Luthor olarak karşımıza çıkacak. Sette David Corenswet'e eşlik eden diğer oyuncular arasında "Mister Terrific" karakterini canlandıran Edi Gathegi de bulunuyor.

Editör: Havva Andırır