Trabzonspor-Beşiktaş  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Trabzonspor-Beşiktaş maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu üçüncü maçında İtalya, uzatma dakikalarında bulduğu golle Hırvatistan ile 1-1 berabere kalarak son 16 biletini aldı. Bu sonucun ardından Milli Takımımızın muhtemel rakipleri büyük oranda netleşti.

İtalya Son Anda Beraberliği Yakaladı

İtalya, Hırvatistan ile oynadığı zorlu mücadelede son dakikalarda bulduğu golle beraberliği sağladı ve topladığı 4 puanla gruptan çıkmayı başardı. Bu dramatik sonuç, turnuvanın ilerleyen aşamaları için heyecanı artırdı.

Milli Takımımızın Muhtemel Rakipleri

Grubu ikinci sırada tamamlamamız halinde, yüksek ihtimalle Fransa ile eşleşeceğiz. Ancak, Fransa'nın grup lideri olamaması durumunda Hollanda ile karşı karşıya gelme ihtimalimiz de bulunuyor. İhtimaller arasında en yüksek yüzdeye sahip iki takım Fransa ve Hollanda olarak öne çıkıyor.

  • Fransa ile Eşleşme İhtimali: %35.8
  • Hollanda ile Eşleşme İhtimali: %23.0

Üçüncü Sırada Tamamlamamız Durumunda

Grubu üçüncü sırada tamamlamamız durumunda ise, A, D, E ve F gruplarında bulunan üçüncüler arasından bir takımla eşleşeceğiz. Bu durumda yine yüksek ihtimalle İngiltere ile karşı karşıya geleceğiz. İşte diğer ihtimaller:

  • İngiltere ile Eşleşme İhtimali: %16.4
  • İspanya ile Eşleşme İhtimali: %9.8
  • Avusturya ile Eşleşme İhtimali: %5.1
  • Elenme İhtimali: %4.0
  • Slovenya ile Eşleşme İhtimali: %3.1
  • Danimarka ile Eşleşme İhtimali: %2.7

Turnuva Heyecanı Devam Ediyor

EURO 2024'te heyecan dorukta. Milli Takımımızın performansı ve gruptaki diğer maçların sonuçları, son 16 turunda karşılaşacağımız rakibi belirleyecek. Taraftarlar, takımımızın performansını büyük bir heyecanla takip ediyor ve olası rakiplerimize karşı nasıl bir strateji izleneceğini merak ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT