ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

Sevcan Orhan, Kurban Bayramı'nın birinci gününde Kıbrıs Nuh'un Gemisi Hotel'de sahne aldı ve sahne kıyafetleri, mutluluğu ve evlilik konusundaki düşünceleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Orhan, Akdeniz'in mavi renginden esinlenerek tercih ettiği mavi ve yeşil renkli sahne kıyafetiyle tatilcilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Sevcan Orhan 3531

Sahne Kıyafetlerine Ne Kadar Harcıyor?


Sevcan Orhan, sahne kıyafetlerine çok para harcamadığını ve tutumlu bir insan olduğunu belirtti. "Tutumlu bir insanım, çok para harcamam, saçlarımı bile kendim yaparım. Kostüm ve makyaja çok harcama yapmayı doğru bulmam. Kuaföre bile gitmem, kısa sürede hazırlanırım. Bugün sahneye 40 dakika içinde hazırlandım," diye konuştu. Sanatçı, birikimlerini daha çok gayrimenkul ve altına yatırdığını, günümüzde tutumlu olmanın önemine vurgu yaptı.

Sevcan Orhan Sahne Kiyafetlerine (2)

Neden Bu Kadar Mutlu?


Sevcan Orhan'ın mutluluğunun arkasında yeni bir ilişki bulunuyor. Uzun süredir aşk orucunda olan Orhan, yazar Gökhan Dağıstanlı ile yeni bir aşka yelken açtığını belirtti. "Güzel giden bir ilişkim var ama yaşım gereği evlilik ve çocuk isteğinden vazgeçtim.

T25 17032020Dbc9188F

Çocuk sahibi olacak yaşı geride bıraktım, evliliğe de sıcak bakmıyorum. İkimizin de ayrı evleri var, böyle keyifli, sürekli bir flört halinde olmak ilişkiyi daha diri tutuyor. O kendi evinde ben kendi evimde daha mutluyuz, arada komşuculuk oynuyoruz," açıklamasıyla ilişkisini anlattı.

Sevcanorhan L G0V Cover

Evlilik İstiyor mu?


Evlilik ve çocuk sahibi olma konusundaki düşüncelerini de paylaşan Orhan, bu konulara sıcak bakmadığını söyledi. "Yaşım gereği evlilik ve çocuk isteğinden vazgeçtim.

Sevcan Orhan 45168 6641412

Çocuk sahibi olacak yaşı geride bıraktım, evliliğe de sıcak bakmıyorum," diyerek, mevcut ilişki biçiminin kendisi için daha mutlu ve sağlıklı olduğunu ifade etti.

61A5B2914E3Fe11Bcc16F257

Müzik Kariyeri ve Başarıları


Sevcan Orhan, son single parçası 'Mehmet Emmi'yi' Aşık Mahzuni Şerif'in torunu Yiğit Mahzuni ile seslendirdi ve bu düetin çok ilgi gördüğünü belirtti. Sanatçı, sevilen şarkıyı istek üzerine Nuh'un Gemisi Hotel misafirleri için de seslendirdi.

A O Pola Tdt P6 Y2V Ld5 P0 C1 T G I Yr X A A66

TORUN MAHSUNİ İLE DÜET ÇOK İLGİ GÖRDÜ

Sevcan Orhan, sahne kıyafetlerine aşırı para harcamadan da başarılı bir sanatçı olunabileceğini gösterirken, yeni ilişkisi ve tutumlu yaşam tarzıyla mutlu bir hayat sürdüğünü ifade ediyor. Evlilik ve çocuk konusundaki düşüncelerini net bir şekilde açıklayan Orhan, kariyerindeki başarılarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Editör: Ali Çakar