Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında, Samsunspor ve Konyaspor arasındaki heyecan dolu karşılaşma 14 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak. Maç, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak ve hakem Oğuzhan Çakır tarafından yönetilecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Mehmet Akıncık üstlenecek. Bu karşılaşma, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Milan - Liverpool maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Milan - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Milan - Liverpool maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Milan - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Samsunspor’un Performansı ve Hedefleri Neler?

Samsunspor, bu sezon ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi, Hatayspor ve Gaziantep FK karşılaşmalarında galip gelirken, tek mağlubiyetini Beşiktaş’a karşı yaşadı. Samsunspor, 6 puanla 7. sırada bulunuyor. Takımın dikkat çeken oyuncuları arasında Carlo Holse, Olivier Ntcham ve Arbnor Muja yer alıyor. Samsunspor, Konyaspor karşısında ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet almayı hedefliyor.

Samsunspor Konyaspor Maçı1

Konyaspor’un Durumu ve Beklentiler Neler?

Konyaspor, ligde geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Konuk takım, Samsunspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi planlıyor. Konyaspor’da takımın en skorer oyuncusu Pedrinho oldu ve bu maçta Umut Nayir, Umut Erdoğan, Aleksic gibi oyuncuların performansı bekleniyor. Konyaspor, maçlarda rakip filelere 5 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü.

Samsunspor Konyaspor Maçı

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Samsunspor - Konyaspor karşılaşması, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı beIN Sports 1 üzerinden izleyebilirler.

Editör: Havva Andırır