Trendyol Süper Lig’de ertelenen karşılaşmaların programı bu hafta tamamlanıyor. Avrupa kupalarındaki mücadelesi nedeniyle ertelenen Başakşehir-Samsunspor karşılaşmasının tarihi ve saatine dair bilgiler belli oldu. İşte Samsunspor ile Başakşehir arasındaki erteleme maçına ilişkin tüm detaylar:

Samsunspor - Başakşehir Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Samsunspor ile Başakşehir arasındaki erteleme maçı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşma, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20:00’de başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Samsunspor ile Başakşehir arasındaki bu kritik mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı beIN Sports 1'den izleyebilecekler.

Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Samsunspor ve Başakşehir’in Son Durumu Nedir?

Samsunspor’un Performansı

Samsunspor, Süper Lig’de bu sezon başladığı iyi performansı sürdüremedi. Geride kalan 4 haftada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi, topladığı 6 puanla 10. sırada yer alıyor. Son olarak Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Samsunspor, iç saha avantajını kullanarak Başakşehir karşısında galibiyet arayışında. Ev sahibi ekip, sahasında Beşiktaş’a 2-0 ve TÜMOSAN Konyaspor’a 1-0 mağlup olarak ilk iç saha galibiyetini almak istiyor.

Başakşehir’in Performansı

Başakşehir, Süper Lig'de iyi bir performans sergiliyor. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki turuncu-lacivertliler, geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı ve 3. sırada bulunuyor. Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde de mücadele ettiği için Samsunspor maçı daha önce ertelenmişti. Krzysztof Piatek ve Joao Figueiredo’nun dikkat çeken performansları ile İstanbul temsilcisi, Samsun deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

20220908 Samsunspor Kadrosuna Ne

Maçın Hakemleri Kimler?

Samsunspor - Başakşehir karşılaşmasını, Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Hakem Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Çağdaş Atan ve Engin Yavaş üstlenecek. Bu hakem triosu, maçın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

Editör: Mehmet Çetil