UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı, bu akşam San Siro'da oynanacak büyük bir karşılaşma ile devam ediyor. Milan ile Liverpool arasında gerçekleşecek bu önemli maç, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Maçın canlı yayın bilgileri ve diğer detayları, spor meraklıları tarafından merakla araştırılıyor.

Milan - Liverpool Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Milan - Liverpool maçı, 17 Eylül Salı akşamı saat 22:00'de başlayacak. Bu karşılaşma, Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatı çerçevesinde oynanacak ve lig usulü ile gerçekleştirilecek. Maçın bu akşam saat 22:00'de San Siro Stadyumu'nda oynanacak olması, futbolseverlerin ekran başına kilitlenmesine neden olacak.

Milan Liverpool Şampiyonlar Ligi Maçı 1

Milan - Liverpool Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Milan - Liverpool karşılaşması, Türkiye saatine göre Tabii Spor 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayınlanacağı kanal hakkında yapılan açıklamalara göre, bu büyük mücadeleyi şifresiz olarak izlemek mümkün olacak. Bu da, futbolseverlerin herhangi bir ücret ödemeden bu önemli karşılaşmayı takip edebileceği anlamına geliyor.

Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Milan Liverpool Şampiyonlar Ligi Maçı 3

Milan - Liverpool Maçın Hakemleri Kimler?

Karşılaşmayı Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. Yardımcılığını ise diğer Norveçli hakemler gerçekleştirecek. Espen Eskas’ın uluslararası deneyimi, maçın adil ve yüksek kalitede bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

Muhtemel 11’ler

Milan
Kaleci: Maignan
Savunma: Emerson, Gabbia, Pavlovic, Hernandez
Orta Saha: Fofana, Reijnders
Kanatlar: Pulisic, Loftus-Cheek
Forvet: Leao, Abraham
Liverpool
Kaleci: Alisson
Savunma: Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson
Orta Saha: Gravenberch, Endo
Kanatlar: Salah, Szoboszlai
Forvet: Gakpo, Nunez

Editör: Havva Andırır