Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele, 17 Eylül 2024 Salı günü oynanacak. Maç, Galatasaray’ın iç saha avantajıyla mücadele edeceği RAMS Park Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Galatasaray ve Gaziantep FK arasındaki erteleme karşılaşması saat 20.00’de başlayacak. Taraftarlar, bu kritik maçı saat 20.00’de ekranlarda takip edebilecekler.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Bu önemli mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.

Galatasaray'ın Ligdeki Durumu Nedir?

Galatasaray, ligde oynadığı dört maçta elde ettiği dört galibiyetle dikkat çekiyor ve topladığı 12 puanla lider Fenerbahçe’nin sadece 1 puan gerisinde bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Gaziantep FK karşısında galibiyet elde ederek liderliği devralmayı hedefliyor.

Gaziantep FK'nın Ligdeki Durumu Nedir?

Gaziantep FK ise bu sezon Trendyol Süper Lig’de 3 maçta sadece 3 puan toplayabildi ve 14. sırada yer alıyor. Gaziantep FK, Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Galatasaray’ın Eksikleri Nelerdir?

Galatasaray’da, sakatlıkları nedeniyle Mauro Icardi ve Hakim Ziyech bu maçta forma giyemeyecek. Mauro Icardi, Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanmış, Hakim Ziyech ise Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanmıştı.

Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig

Galatasaray Gaziantep Fk Maçı1

Yeni Transferler Maçta Forma Giyemeyecek Mi?

Galatasaray’ın yeni transferleri Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, statü gereği bu maçta görev alamayacaklar. Bu transferler, erteleme maçı sonrasında takımda yer alacak ancak mevcut durumda statü kısıtlamaları nedeniyle karşılaşmada bulunamayacaklar.

Editör: Mehmet Çetil