Mike Tyson ve Jake Paul Boks Maçı Ne Zaman, Nerede Yapılacak? Efsane Dövüş Hangi Tarihte ve Nerede Gerçekleşecek? Mike Tyson ve Jake Paul Boks Maçı Ne Zaman, Nerede Yapılacak? Efsane Dövüş Hangi Tarihte ve Nerede Gerçekleşecek?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu bir mücadele bugün (17 Eylül 2024) saat 22:00'de başlayacak. Real Madrid, Santiago Bernabéu Stadyumu'nda Alman ekibi Stuttgart’ı konuk edecek. Maçın hakemliğini Halil Umut Meler üstlenirken, yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Arda Kardeşler görev alacak.

Real Madrid - Stuttgart Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Real Madrid ile Stuttgart arasındaki Şampiyonlar Ligi karşılaşması, Türkiye'deki futbolseverler için TRT'nin dijital platformu olan Tabii üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu yayın seçeneği, maçı şifresiz olarak izleme fırsatı sunacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yayın hakları bu sezon TRT'de yer alıyor, bu nedenle temsilcimiz ve diğer Avrupa kupaları maçlarının yayınlanacağı kanal da belirlendi.

Arda Güler Maçta Oynayacak Mı?

Real Madrid'de Arda Güler’in durumu, takımın son dönemdeki performansı ve sakatlık durumları göz önüne alındığında dikkatle takip ediliyor. İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’e son olarak Real Sociedad karşısında ilk 11'de şans vermişti. Genç oyuncu, etkili oyunuyla dikkat çekmiş ve penaltı kazandırmıştı. Ancelotti'nin, bu maçta Arda Güler'e de ilk 11'de yer verme ihtimali bulunuyor. Ancak kesin kadro tercihi, maç saatine yakın bir zamanda netlik kazanacak.

Real Madrid Stuttgart Macinda Ar

Şampiyonlar Ligi'nde Yeni Format Nedir?

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde uygulanan yeni formatta, 36 takım lig usulü bir sistemde mücadele edecek. Gruplarda ilk 8 sırayı elde eden takımlar, doğrudan son 16 turuna yükselecek. 9 ila 24. sıradaki takımlar ise play-off aşamasına geçecek ve bu aşamada başarı sağlayan 8 takım daha son 16 turuna adını yazdıracak. 25 ila 36. sıralardaki takımlar ise organizasyona veda edecek. Play-off ve son 16 turu maçlarının detaylı programı ise ilerleyen tarihlerde açıklanacak.

Editör: Havva Andırır