UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan verici bir karşılaşma, Atalanta ile Arsenal arasında yaşanacak. Premier Lig'de şampiyonluk hedefleyen Arsenal, Avrupa'da da başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyor. Peki, Atalanta - Arsenal maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar:

Atalanta - Arsenal Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Atalanta ve Arsenal arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması 19 Eylül 2024 Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma, İtalya'nın Bergamo şehrindeki Gewiss Stadium'da gerçekleşecek. Maç saat 22:00'de başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Atalanta - Arsenal mücadelesi, Türkiye'de Tabii Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı Tabii Spor'dan takip edebilecekler.

Atalanta

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Şampiyonlar Ligi'nde Yeni Format Nasıl Uygulanacak?

2024-2025 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi, geleneksel grup aşaması yerine yeni bir lig formatında düzenlenecek. Bu sezonda 36 takım mücadele edecek ve her takım 4 iç saha, 4 deplasman maçı oynayacak. Ligi ilk 8 sırada tamamlayan ekipler doğrudan son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24. sıradaki takımlar ise play-off aşamasına geçecek. Play-off'ta, 9-16. sıradaki takımlar ile 17-24. sıradaki takımlar karşılaşacak ve bu eşleşmelerin galipleri son 16 turuna adını yazdıracak.

Editör: Mehmet Çetil