Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunda Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadele, 6 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak ve Türkiye Saati ile 21:30'da başlayacak. Sarı-Lacivertli ekip, bu turda Fransa'nın Lille takımıyla mücadele ederek bir üst tura yükselmek için sahaya çıkacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Lille-Fenerbahçe karşılaşması, EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayınlanacağı platform hakkında herhangi bir şifreli yayın bilgisi bulunmamakta, dolayısıyla izleyiciler EXXEN üzerinden maçı şifresiz olarak izleyebilecekler.

Hakem ve Yardımcı Hakemler Kimler?

Mücadelede, Romanyalı hakem Istvan Kovacs düdük çalacak. Kovacs'ın yardımcı hakemlik görevlerini Mihai Marica ve George Neascu üstlenecek.

Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Atalanta - Arsenal maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

İki Takım Arasındaki Önceki Maçlar

Fenerbahçe ve Lille, daha önce 2009-2010 sezonunda Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaşmıştı. Bu iki maçtan ilki Fransa'da Lille'in 2-1 galibiyetiyle sonuçlanmış, ikinci maçta ise Fenerbahçe evinde 1-1 berabere kalarak turnuvadan elenmişti.

Play-Off Turu Rakibi Ne Zaman Belli Olacak?

Fenerbahçe'nin Lille'i elemesi durumunda, play-off turundaki rakibi 6 Ağustos 2024 tarihinde İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. Kura çekimi, Türkiye saati ile 13:00'te gerçekleştirilecek.

Editör: Mehmet Çetil