2024 Paris Olimpiyatları'nda büyük bir başarı yakalayarak çeyrek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol takımımız, Çin ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, gruptaki son maçında İtalya karşısında 3-0 mağlup olmasına rağmen, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti'ni mağlup ederek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Çin, grupta ilk sırada yer aldığı için Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi oldu. Maç, 6 Ağustos 2024 Salı günü gerçekleştirilecek.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Türkiye-Çin Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye ile Çin arasındaki voleybol çeyrek final maçı, Türkiye Saati ile 10:00'da başlayacak. Mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bu önemli karşılaşma, Filenin Sultanları'nın yarı finale yükselme mücadelesine tanıklık edecek.

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Diğer çeyrek final eşleşmeleri de şu şekilde belirlendi:

  • 14:00 - Brezilya - Dominik Cumhuriyeti
  • 18:00 - ABD - Polonya
  • 22:00 - İtalya - Sırbistan

Bu eşleşmeler, voleybol severlerin heyecanla beklediği karşılaşmalar arasında yer alıyor. Türkiye'nin başarısı, olimpiyatların kaderini belirleyecek önemli bir adım olacak.

Editör: Mehmet Çetil