La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid'de, Alman orta saha oyuncusu Toni Kroos'un emeklilik kararıyla başlayan süreçte Carlo Ancelotti'nin çözüm planı hazır. Kroos'un yerini dolduracak ismin kim olacağı merakla beklenirken, Federico Valverde yaptığı açıklamalarla bu konuda ipuçları verdi.

Valverde'den Sinyaller

La Quinta Tribuna'ya konuşan Uruguaylı oyuncu Federico Valverde, Kroos’un yerini alabileceğinin sinyallerini verdi. Valverde, Ancelotti tarafından sıklıkla orta sahanın sağında kullanılmasının kendisini zaman zaman rahatsız ettiğini belirtti. "Nerede oynamamı isterlerse orada oynamaya gerçekten değer vermeyi öğrendim. İlk başta pozisyonumu değiştirmek zorunda olduğum için öfkeliydim ama sonra takımın iyiliği için elimden gelenin en iyisini yapmam gerektiğini anladım. Real Madrid için oynamak kolay değil, tutunmalı ve bu fırsatı asla bırakmamalısınız" dedi.

Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Ancelotti'nin Planı

Carlo Ancelotti, Valverde'yi Kroos’un yerinde oynatmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon zaman zaman orta sahanın merkezinde Kroos’un yanında oynayan Valverde, Alman yıldızın emeklilik kararı sonrası büyük olasılıkla merkez orta saha pozisyonuna kayacak. Valverde, geride bıraktığımız sezonda tüm kulvarlarda 54 karşılaşmaya çıktı ve bu karşılaşmalarda iki gol ve yedi asist sığdırmayı başardı.

Mbappe Transferinin Etkisi

Real Madrid, Kylian Mbappe’nin takıma katılmasıyla birlikte kadroda önemli değişikliklere gidiyor. Bu transferle birlikte Valverde'nin merkez orta sahaya geçişi daha da kesinleşmiş görünüyor. Ancelotti, Valverde’nin dinamizmi ve çok yönlülüğü ile Kroos'un yarattığı boşluğu doldurmayı hedefliyor.

Valverde'nin Performansı

25 yaşındaki Valverde, Real Madrid'in vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelmiş durumda. Özellikle bu sezon orta sahanın merkezinde daha fazla görev alması beklenen Valverde, enerjisi ve saha içindeki disipliniyle Kroos’un yokluğunu hissettirmemeye çalışacak.

Editör: Zeliha YAKUT