Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen 31. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) mülakatlarına katılan adaylar, sonuçların açıklanma zamanını merakla bekliyor. İşte detaylar:

Mülakat Sonuçları Henüz Açıklanmadı mı?

Şu anda 31. Dönem POMEM mülakat sonuçları henüz açıklanmış değil. Adaylar, sonuçların ne zaman duyurulacağını ve nereden öğrenebileceklerini öğrenmek için sabırsızlıkla beklemekteler.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın yapacağı duyuruya göre, 31. Dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanma tarihi netleşecektir. Sonuçların ilan edilmesi için adayların resmi internet sitesi veya e-Devlet üzerinden sık sık kontrol yapmaları önerilmektedir.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2024-2025 || Bu sene AÖL sınavları hangi tarihte, saat kaçta? Açık Lise sınav takvimi AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2024-2025 || Bu sene AÖL sınavları hangi tarihte, saat kaçta? Açık Lise sınav takvimi

Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Adaylar, 31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı için sınav giriş belgesi almak için T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile ais.pa.edu.tr adresinden sorgulama yapabilirler. Sınav giriş belgesi, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla gönderilmeyecektir; bu nedenle adayların duyuruları takip etmeleri önemlidir.

Sınav Merkezinde İzin Verilmeyen Eşyalar

Adayların sınav merkezlerine girişte dikkat etmeleri gereken hususlar arasında, cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazları, kesici, delici aletler, yanıcı ve parlayıcı maddeler ile yaka rozetleri bulundurmamaları yer alıyor. Bu eşyaların sınav merkezine sokulmayacağı belirtilmiştir.

Editör: Havva Andırır