Son yılların en gözde dizilerinden biri olan Peaky Blinders hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Dizinin film olarak beyaz perdeye taşınacağı açıklandı.

Filmin Finansmanı ve Yönetmeni

ABD medyasında yer alan haberlere göre, Peaky Blinders filmini içerik izleme platformu Netflix finanse edecek. Yönetmen koltuğunda ise Tom Harper oturacak. Harper, Peaky Blinders'ın ilk sezonunun yarısında yönetmen koltuğunda oturmuştu.

Çekimlerin Başlama Tarihi

Filmin çekimlerine bu yılın sonuna doğru başlanması bekleniyor. Filmin senaryosunu dizinin de senaristi olan Steven Knight kaleme alacak. Yapımcılar arasında Caryn Mandabach, Steven Knight, Cillian Murphy ve Guy Heeley yer alacak.

Yetenekli Bay Cage Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor? Yetenekli Bay Cage Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor?

Murphy'nin Açıklamaları

Deadline'a konuşan ve Oppenheimer'daki rolüyle bir dizi ödülün sahibi olan Cillian Murphy, "Görünen o ki Tommy Shelby'nin benimle işi bitmedi. Tekrar Steven Knight ve Tom Harper'la Peaky Blinders'ın filminde bir araya gelmek çok mutluluk verici. Bunu hayranlar için yaptık" dedi.

Kadroda Kimler Var?

Filmin kadrosunda yer alacak isimler arasında dizinin yıldızları Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (Polly Gray) ve Paul Anderson (Arthur Shelby) gibi isimler bulunuyor. Diğer oyuncular ve yeni katılacak isimler hakkında detaylı bilgi henüz paylaşılmadı.

Peaky Blinders Hayranlarına Müjde

Dizinin film olarak geri dönmesi, Peaky Blinders hayranları için büyük bir sürpriz oldu. Hem dizinin yaratıcıları hem de oyuncular, hayranların bu projeyi çok seveceğini belirtti.

Editör: Zeliha YAKUT