Meryem Hacınadiyon kimdir? Meryem Hacinadiyon nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Meryem Hacinadiyon’nun kim olduğu merak ediliyor.Meryem Hacinadiyon’nun biyografisini haberimizde derledik

Müge Anlı Meryem Hacınadiyon Kim?

Meryem Hacınadiyon, son zamanlarda medyanın ilgisini çeken bir isim haline geldi. 55 yaşında olan Hacınadiyon, yaşadığı dolandırıcılık olayıyla gündeme geldi. Ancak bu olayla tanınmasıyla birlikte hakkında daha fazla bilgi edinilmek isteniyor. İşte Meryem Hacınadiyon'un hikayesi:

ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

Dolandırıcılık Olayı

Meryem Hacınadiyon, taksici sevgilisi Ahmet Demirbaş tarafından dolandırıldığını iddia etti. İkilinin takside tanışmasıyla başlayan ilişkileri, zamanla dolandırıcılıkla sonuçlandı. Hacınadiyon, ilişkinin evlilikle sonuçlanacağını düşünerek Ahmet Demirbaş'a yaklaşık 470 bin TL kaptırdığını belirtti.

Editör: Havva Andırır