Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Show TV'de heyecanla beklenen yeni dizi Deha, önümüzdeki ay sete çıkıyor. Ay Yapım'ın Damla Serim imzalı dizisi, bir matematik dehasının hayatını konu alacak. Dizinin başrolünde ise Çukur'un unutulmaz karakteri Yamaç rolüyle hafızalara kazınan Aras Bulut İynemli yer alacak.

Aras Bulut İynemlidehadizisi0001111000

Deha Dizisi Konusu Ne?

Deha dizisi, matematik dehası Devran'ın hikayesini anlatacak. Babasıyla sorunlu bir geçmişe sahip olan Devran, matematik alanındaki başarısıyla dikkat çeken bir gençtir. Yaşadığı zorluklara rağmen pes etmeyen Devran, hayallerini gerçekleştirmek için mücadele edecektir.

Aras Bulut İynemlidehadizisi

Deha Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Deha dizisinde Taner Ölmez, Zuhal Gencer, Çağan Efe Ak, Umutcan Ütebay ve Eylül Ersöz gibi başarılı isimler de yer alacak.

Aras Bulut İynemlidehadizisi01111

Aras Bulut İynemli Show TV'ye Dönüyor

Çukur dizisinden sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Aras Bulut İynemli, Deha dizisiyle Show TV'ye dönüş yapıyor. İynemli, dizide Devran karakterine hayat verecek.

Aras Bulut İynemlidehadizisi010101111

Deha Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?:

Deha dizisinin çekimleri önümüzdeki ay başlayacak ve Show TV'de yayınlanacak. Dizinin tam yayın tarihi ise henüz belli değil.

Deha Dizisi Hakkında Bilgiler

Yapımcı: Ay Yapım
Yönetmen: Umut Aral
Senarist: Damla Serim
Türü: Dram
Yayın Kanalı: Show TV
Yayın Tarihi: Yakında
Deha dizisi, konusu, oyuncu kadrosu ve Show TV'ye dönüş yapan Aras Bulut İynemli ile şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

Editör: Murat Serdar Yıldız