Sosyal medyada 'Taklitman TV' olarak bilinen Mehmet Dindar, sesiyle 170 ünlü ismi taklit ediyor. Bu sayıyı artıracağını söyleyen Dindar, “200 farklı sesle yeni bir dünya rekorunu Türkiye'ye getireceğim" dedi.

Mehmet Dindar Kimdir?

6 yıl önce katıldığı bir yarışma programıyla tanınan Mehmet Dindar, 10 yaşından itibaren ünlüleri taklit etmeye başladı. Kendisini geliştirerek profesyonel olarak ünlü kişileri taklit etmeye başlayan Dindar, Amerikalı bir taklitçinin yaptığı 100 taklidi 120’ye çıkararak rekor kırdı. Daha sonra kendi rekorunu da geride bırakan Dindar, bu sayıyı 170'e yükseltti.

Ünlü İsimlerin Taklidiyle Eğlenceli Anlar

Aziz Yıldırım, Fatih Terim, Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz gibi 170 ünlü ismin taklidini yaparak takipçilerine eğlenceli anlar yaşatan Dindar, bu sayıyı 200'e çıkarmayı hedefliyor.

YouTube Başarısı

YouTube üzerinde açtığı kanalın 1 milyona yakın aboneye ulaştığını belirten Dindar, "İlk taklidi 13 yaşında yaptım. Binlerce kişinin karşısına çıktım. O zamanlar Avrupa Yakası çok meşhurdu. 'Gaffur' taklidi yapmıştım. Daha sonra Recep İvedik, Fatih Terim, Aziz Yıldırım gibi ünlülerin taklidiyle devam ettim" dedi.

Yeni Dünya Rekoru ve Gelecek Planları

Taklitlerin sayısını 200'e çıkararak yeni bir rekor hedefinin olduğunu belirten Dindar, "Şimdiki dünya rekorunu 200 olarak deneyeceğim ve tüm dünyayı sallayacağız diye düşünüyorum. 200 farklı sesle yeni bir dünya rekorunu Türkiye'ye getireceğim. Önümüzdeki yıllarda kendi oluşturduğum karakterle film yapmayı hedefliyorum. Onun için uğraşıyorum. Takipçilerimiz de bizim için yol gösterici oluyor" ifadelerini kullandı.

Profesyonel Taklitçi Mehmet Dindar Kimdir?

10 Yaşında Başlayan Serüven

Mehmet Dindar, 10 yaşında başladığı ünlüleri taklit etme serüveninde kendini geliştirerek profesyonel bir taklitçi haline geldi.

Rekorlarla Dolu Bir Kariyer

Dindar, Amerikalı bir taklitçinin yapmış olduğu 100 taklidi 120’ye çıkararak rekor kırdı. Kendi rekorunu da geride bırakan Dindar, bu sayıyı 170’e yükseltti.

‘Taklitman’ Kanalıyla Fenomen Oldu

‘Taklitman’ adlı YouTube kanalıyla birçok ünlü ismin taklidini yaparak dikkatleri üzerine çeken Mehmet Dindar, hayran kitlesini hızla büyüttü.

Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin

Aydemir Akbaş’ı Kandıran Taklit

Son olarak oyuncu Aydemir Akbaş‘ı Aziz Yıldırım taklidiyle kandıran Dindar, Akbaş’ın şaşkınlık dolu tepkisiyle sosyal medyada gündem oldu. Akbaş, Aziz Yıldırım’ın sesini duyunca “Başkan mı burada?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Taklit videoları ile gündem olan ve merak edilen isim Mehmet Dindar, 30 yaşında ve 1993 Bursa doğumlu. Kendisi halen Bursa'da yaşamaktadır. 178 cm boyunda ve 80 kg ağırlığında olduğu belirtilen Dindar, genç yaşlardan itibaren ünlü isimleri taklit etme yeteneği ile dikkat çekmiştir.

YouTube Başarısı ve Dünya Rekoru Hedefi

Mehmet Dindar, Yeteneksizsiniz yarışması ile tanındıktan sonra, yaptığı şakalar ve taklitlerle tüm Türkiye’nin ilgisini çekmeyi başarmış bir YouTube içerik üreticisidir. 'Taklitman' lakabı ile bilinen Dindar, şimdilerde 120 ses taklidi yaparak Türkiye’ye bir dünya rekoru kazandırmaya hazırlanıyor.

Taklitman’ın Özellikleri ve Hedefleri

Mehmet Dindar, yeteneklerini sürekli geliştirerek daha fazla ünlü ismin taklidini yapmayı başardı. Bugün, 120 farklı ses taklidi yapabilen Dindar, bu başarısını dünya çapında bir rekora dönüştürmeyi hedefliyor. Taklit yeteneği ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Dindar, sosyal medyada büyük ilgi görüyor ve takipçi sayısını hızla artırıyor.

Editör: Zeliha YAKUT