Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) alan bilgisi sınavları bu hafta sonu, 20-21 Temmuz tarihlerinde üç oturum halinde gerçekleştirilecek. Öğretmen adayları ve kamu kurumlarına personel alımı için hazırlanan adaylar, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. İşte KPSS alan bilgisi sınav sonuçlarının duyurulacağı tarihler hakkında detaylar:

KPSS Alan Bilgisi Sınav Tarihleri ve Saatleri

KPSS alan bilgisi sınavları, 20 Temmuz Cumartesi ve 21 Temmuz Pazar günleri olmak üzere iki gün sürecek. İlk gün, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 10:15'te başlayacak ilk oturumla başlayacak. Bu oturumda Hukuk, İktisat ve Maliye alanlarından sorular yer alacak. İkinci oturum ise aynı gün saat 14:45'te gerçekleştirilecek ve yine Hukuk, İktisat ve Maliye dersleri kapsamında sorular içerecek. İkinci gün, 21 Temmuz Pazar günü saat 10:15'te başlayacak ve İşletme, Muhasebe ve İstatistik alanlarından sorular içerecek.

KYK Burs ve Kredi Başvuruları İçin 2024 Takvimi Açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK Bursları Başvuru Tarihleri ve Detayları KYK Burs ve Kredi Başvuruları İçin 2024 Takvimi Açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK Bursları Başvuru Tarihleri ve Detayları

KPSS Alan Bilgisi Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS alan bilgisi sınavlarından sonra adayların merakla beklediği sonuçlar, ÖSYM tarafından 23 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarını ve başarı durumlarını bu tarihte ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.

Editör: Havva Andırır