Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 7 Haziran Cuma günü yayınlanan 66. bölümü ile 2. sezonuna veda etti. Heyecan dolu gelişmelerle dolu sezon finalinde, Pembe ve Görkem arasındaki gerilim tavan yaptı, Kıvılcım ve Ömer cephesinde ise sürpriz gelişmeler yaşandı.

Kızılcık Şerbeti 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezonunun eylül ayında başlaması bekleniyor. Dizinin ilk sezonu 9 Haziran 2023'te, ikinci sezonu ise 15 Eylül 2023'te başlamıştı. Bu doğrultuda dizinin yeni sezonunun da eylül ayında yayına girmesi öngörülüyor.

Kızılcık Şerbeti.79977414

Kızılcık Şerbeti'nde Oyuncu Kadrosunda Değişiklik Olacak mı?

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon oyuncu kadrosu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 2. sezon finalinde Müjde Uzman'ın canlandırdığı Alev karakterinin hayatını kaybetmesi, diziden ayrılışına işaret ediyordu.

Bunun dışında dizinin ana kadrosunda yer alan Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yeni sezonda da yer alması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti..777744111

Kızılcık Şerbeti 3. Sezonda Neler Olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezonunda neler yaşanacağına dair henüz bir bilgi yok. Ancak sezon finalinde yaşanan gelişmeler ışığında, Pembe ve Görkem arasındaki gerilimin artacağı, Kıvılcım ve Ömer'in ilişkisinin yeni bir döneme gireceği ve Nursema ile Rüzgar'ın aşkının ilerleyeceği tahmin edilebilir.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonuyla ilgili gelişmeleri takip etmek için Show TV'nin resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti.77700014452

Kızılcık Şerbeti 3. Sezon Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti 3. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın önümüzdeki ay yayınlanması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Hangi Gün Yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonun hangi gün yayınlanacağı da henüz belli değil. Dizinin ilk iki sezonu Cuma akşamları yayınlanmıştı. Yeni sezonun da Cuma akşamları yayınlanması muhtemel.

Editör: Murat Serdar Yıldız